19 mai. 2022 - 20:00 - 22:00
15 jul. 2022 - 22:30 - 23:50
Concert

Momi Maiga: Nio

Música africana amb tocs de jazz i flamenc

Amb només 24 anys Momi Maiga ja és un virtuós del seu instrument, la kora ─una arpa-llaüt africana─. El cantant senegalés és un compositor curiós i autodidacta amb una sorprenent sensibilitat musical que destaca per la seua fluïdesa vocal.

Immers en el ric patrimoni musical d'Àfrica Occidental, el jove músic africà va créixer a la regió de Casamance, al sud del Senegal. Amb sis anys va començar tocar la kora i va començar la seua carrera al costat de reconeguts músics de la Família Cissokho. Seguint el llegat històric dels griot, que abasta segles arrere, la seua herència artística està connectada amb les tradicions mandingues i els seus repertoris.

En ETNOMUSIC 22 presenta Nio que significa “ànima” en mandinka. En aquest treball, el jove artista senegalés combina el jazz, l’afrobeat i el flamenc en les seues composicions interpretades en la seua llengua natal i en wòlof, una altra de les llengües pròpies del Senegal. Momi Maiga forma part d'una nova generació de músics d'Àfrica Occidental interessats en temes destacats del nostre temps que utilitza forma poètiques per a difondre missatges d'alegria i pau.

Momi Maiga (kora i veu), Carlos Montfort (violins i veu), Aleix Tobias (bateria i percussions), Marçal Ayats (violoncel i veus).

ETNOMUSIC ALS POBLES

15 de juliol. Plaça d'Espanya (Carcaixent). 23:00 h


 

Entrada lliure i gratuïta en Carcaixent fins a completar aforament

19 mai. 2022 - 20:00 - 22:00
15 jul. 2022 - 22:30 - 23:50
Organització i forma d'accés

Aforament limitat.

Recollida d'entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en l'hall del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través d'aquesta >>web.
 

Entrada gratuïta.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>

Etnomusic als pobles

15 de juliol. Plaça d'Espanya (Carcaixent). 23:00 h