05 mai. 2022 - 20:00 - 22:00
Concert

Ana Alcaide: Ritual

Un viatge místic que ens trasllada a altres cultures

Ana Alcaide és una exploradora musical de tresors amagats i antigues tradicions, que ens transporta a terres llunyanes, a temps ancestrals i a llocs màgics. L'artista ens proposa una invitació a bastir ponts entre cultures i cridada a la tolerància, com a vehicle “per a arribar a la bellesa, el diàleg i la trobada”.

Ritual, el sisé àlbum d’esta cantant toledana i intèrpret de nyckelharpa (instrument tradicional d'origen suec) està concebut com un viatge místic, com un cant al poder de connexió que tenen les accions quotidianes, i que naix del seu interés per la poesia persa i de la seua trobada amb el cantant iranià Resa Shayesteh.

“La grandesa d'un xicotet gest quotidià, un lloc al qual tornar, l'olor de l'almesc a la meua roba. Versos místics sufís, sons de pegats de peix, dissoldre'm en la puresa d'un color. Una trobada fa més de 15 anys, una ciutat estrangera, un viatge íntim i profund… El poder del RITUAL. El diari de la nostra vida està escrit amb les històries dels nostres xicotets gestos quotidians”.

Ana Alcaide (veu, nyckelharpa, tanbour i atmosferes), Resa Shayesteh (veu, tanbour, setar i daf), Bill Cooley (ud, saltiri, percussions i atmosferes), Kaveh Sarvarian (ney i tombak), Sandra Rico (ball).
 

05 mai. 2022 - 20:00 - 22:00
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. 

Recollida d'entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en l'hall del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través d'aquesta >> web.

Entrades online exhaurides, disponibles en taquilla.

Entrada gratuïta.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>