18 mai. 2023 - 20:15 - 21:30
Concert

Efrén López

Efrén López Ensemble

Efrén López té una llarga trajectòria musical i ha sigut protagonista de formacions com a L’Ham de Foc, Aman Aman, Sabir, Evo, Trio Petrakis-López-Chemirani, etc. L’any del XX aniversari d’ETNOMÚSIC, el multiinstrumentista i compositor es reuneix en aquesta trobada única amb alguns dels millors intèrprets i compositors amb els quals ha col·laborat més estretament durant els últims anys, tots ells noms destacats en les seues respectives tradicions musicals (grega, persa, bretona o castellana). Un conjunt cosmopolita de músics que dibuixen les geografies musicals a les quals Efrén López ha viatjat, estudiat i en les quals s’ha inspirat per a crear els seus propis temes. 

La formació composta per la cantant i multiinstrumentista Isabel Martín ─integrant del duo toledà Milo ke Mandarini─, el virtuós músic i Lutier cretenc Stelios Petrakis, la intèrpret de kanun grega Sofia Labropoulou, el percussionista iranià-francés Keyvan Chemirani, el gran flautista bretó Sylvain Barou i el contrabaixista castellonenc Alejandro Royo s’uneixen per a donar vida a les seues peces originals de l’última dècada, en un marc d’estreta complicitat i comunicació, a través del virtuosisme i la improvisació, servint-se d’un acolorit ventall instrumental i interpretatiu lloc sempre al servei de la música.

Efrén López (ud, rabab, zanfona, oğur saz, laouto, cistro, veu i direcció), Isabel Martín (veu, bendir, pandero i pandereta), Stelios Petrakis (lyra i lavta), Sofia Labropoulou (kanun), Keyvan Chemirani (zarb i daf), Sylvain Barou (flauta, bansuri, duduk, uilleann pipes, zurna i dilli kaval), Alejandro Royo (contrabaix).

Foto capçalera: @Laura Soriano.

18 mai. 2023 - 20:15 - 21:30
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. Accés gratuït 

Recollida d’entrades a comptar des del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través de la web: www.letno.es.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>