26 nov. 2023 - 19:00 - 21:00
27 nov. 2023 - 11:00 - 13:00
Fosses

Los que comen tierra

Obra de teatre

Cia. La Zafiriña - La Rambleta (en col·laboració amb Escalante Centre Teatral).

Autora: Mafalda Bellido.

Any: 2018

Sinopsi: Los que comen tierra és un text de Mafalda Bellido que sorgeix de l'I Laboratori Ínsula Dramataria Josep Lluis Sirera, impulsat per l'Institut Valencià de Cultura.

Sota la direcció de Sergio Serrano, la peça vol donar veu als quals no la tenen, als morts de la nostra història recent. Als milers d'executats pel règim franquista que segueixen enterrats en les cunetes i els camins del nostre país. També és un homenatge a les famílies d'aquestes víctimes, que lluiten per la dignitat i la reparació de la memòria dels seus avantpassats. Aqueixes fosses sense obrir són les milers de ferides sense saturar que encara ens queden per rehabilitar en un país que s'obstina a fer tabula rasa del seu passat més recent.

Un ribàs de pedra seca. Un ribàs de pedra seca que està en un camí. Un camí que podria ser qualsevol. Un dels nostres camins. Un camí nostre. Una de les nostres històries. La nostra història.

Elenc: Mafalda Bellido Monterde, Lola López, Ernesto Pastor, Begoña Tena, Jorge Valle

 

N'hi hauran dos úniques funcions:

  • La del dia 26 serà per a tots els públics.
  • La del dia 27 serà per a escolars.
26 nov. 2023 - 19:00 - 21:00
27 nov. 2023 - 11:00 - 13:00
Organització i forma d'accés

Accés: Entrades anticipades a través de http://entradesvalencia.com/ el dimarts anterior a cada sessió i de manera presencial en el punt d’informació del Centre Museístic La Beneficència des de mitja hora abans de cada funció.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>