22 mai. 2022 - 11:30 - 13:00
Concert

Ministrils del Raval

"La Filomena se’n va al mercat": Concert per a famílies

Ministrils del Raval és una formació de música tradicional que es va crear en 1988 i que a través de cinc àlbums ha realitzat una cerca rigorosa amb una visió actualitzada del patrimoni etnomusical de Catalunya.

La Filomena se’n va al mercat és un espectacle familiar on es donen a conéixer danses i cançons tradicionals, així com els productes alimentaris a través d'un conte musical.

La música tradicional i l'alimentació van de la mà en aquest espectacle. El grup proposa un diàleg entre el present i el passat; entre la velocitat actual i la lentitud d'abans; entre la pressa i la calma; entre el fast-food i el chup-chup... Entre una dona d'ara, Alba, i una d'abans, la seua tia Filomena, una dona que no va ser com se suposava que havien de ser les dones… Per a Filomena, cada menjar era un viatge, i cada música un aliment. Sort tenim si tenim menjar i cançons, perquè ens ajuden a digerir la vida.

Encarna Mora (acordió), Pere Ruiz (saxo soprano), Carles Llongueras (gralla) Josep Maria Pey (tenora), Jaume Moros (Fliscorno), Joan Rosset (tuba), Isi Vázquez (percussió).

22 mai. 2022 - 11:30 - 13:00
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. 

Recollida d'entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el hall del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través d'aquesta >>web.

 

Entrada gratuïta.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>