20 abr. 2023 - 19:30 - 21:00
Concert

Miquel Gil

«20 anys d’Orgànic». Presentació del XX aniversari del Festival Etnomusic

La publicació d’Orgànic en 2001 va marcar un canvi en la carrera d’aquest reconegut músic valencià i alhora va suposar una fita molt important en la música popular valenciana. El treball partia de plantejaments actuals aplicats a estructures musicals tradicionals, en una mescla molt personal en la qual els patrons rítmics o les línies melòdiques que havien acompanyat l’autor fins a aqueix moment es posaven al servei d’una renovada cançó d’autor. 

Convertit, com apunta Josep Vicent Frechina, en ineludible referència del nostre cànon musical contemporani, aquest projecte es presenta ara en una versió renovada i revisada amb el títol de 20 anys d’Orgànic. En el qual, Miquel Gil repassa dues dècades de carrera en solitari a través de les cançons més celebrades del seu repertori.

El músic de Catarroja ens proposa un concert que recrea la sonoritat original i que compta amb alguns dels músics que van formar part de la primera banda, reunits expressament per a aquest projecte. Per a enllaçar i celebrar tots dos aniversaris (Orgànic i ETNOMÚSIC) es farà acompanyar pel seu amic Borja Penalba, productor i músic amb qui ha col·laborat en diferents ocasions al llarg de seua carrera, i de Noelia Llorens Titana, nova veu del cant valencià amb qui Miquel Gil ha compartit un dels últims projectes musicals (Arrel) i amb qui guarda una gran sintonia i afinitat musical.

Miquel Gil (guitarra i veu), Toni Porcar (guitarra clàssica), Eduard Navarro (diversos instruments), Tobal Rentero (diversos instruments), José María Reillo (percussió), Gusmà Gil (baix elèctric), Nel·lo Alfonso (teclat i veus).
Col·laboracions: Noelia Llorens Titana i Borja Penalba.
 

20 abr. 2023 - 19:30 - 21:00
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. Accés gratuït 

Recollida d’entrades a comptar des del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través de la web: www.letno.es.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>