04 jun. 2022 - 22:30 - 23:59
Concert

N3RDISTAN

Etnomusic perifèric: concerts per a un públic jove!

N3rdistan és una banda franc-marroquina que [re]pensa i mescla diverses dimensions, èpoques, cultures, estils i instruments, des del hip-hop, el rap, l’electro-rock fins a les melodies àrabs més tradicionals. Tot això amb la veu del desconcertant i fascinant Walead Ben Selim que recupera part del poemari marroquí i presenta temes propis.

Després de tres anys de gira al voltant del món, el grup es va dedicar exclusivament a crear aquest treball, una mescla sense precedents de poemes compromesos i música urbana. Un àlbum a la vora del trip hop i la música tradicional, amb la poesia àrab com a convidada d'honor, obrint així les portes del segle digital. Setze cançons en les quals se sent una ardent melancolia que entona un himne a la glòria del verb, amb textos contundents de Gibran Khalil, Nizar Qabbani, el poeta de les dones, o Nazek El Malaeka, fundadora de la poesia lliure i gran defensora de les condicions de les dones en el Mitjà Orient.

Walead Ben Selim (veu), Widad Mjama (veu i programació)

 

04 jun. 2022 - 22:30 - 23:59
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. Recollida d'entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en l'hall del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través d'aquesta >>Web

Entrada gratuïta.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>