06 mai. 2023 - 18:00 - 20:00
Concert

Silento

«De València i ultramar»

Silento és un duo format per les músiques valencianes Celina Jiménez i Ana Ferrer, dos artistes que van començar a actuar juntes des de molt menudes i que amb els anys s’han presentat en diferents països com a duo. Establida a Berlín, Celina Jiménez desenvolupa la seua activitat com a cantant lírica i ha actuat en espais emblemàtics com la Fundació Juan March de Madrid i la sala principal de la Filharmònica de Berlín. Ana Ferrer, guitarrista i compositora es va graduar en guitarra clàssica en l’ESMUC (Barcelona) i és Màster en Música per la UPV. Més enllà de la seua formació i activitat, ambdues mostren un gran interés per les tradicions i l’experimentació musical. 

Els seus concerts es caracteritzen per crear un ambient pròxim i emotiu, amb una cuidada selecció de repertori que inclou peces folklòriques, cançó d’autor, composicions pròpies i música tradicional, totes elles arreglades amb un llenguatge personal replet de creativitat. 

En De València i ultramar, amb un format íntim i acústic (dues veus, una guitarra i xicotetes percussions), Silento ofereix un concert alimentat per una selecció de composicions pròpies i arranjaments originals que abasten múltiples àmbits: la cobla de Concha Piquer, la música sefardita, les cançons tradicionals valencianes relacionades amb la quotidianeïtat del treball o la criança, el món poètic de Federico García Lorca, la decadència del vals vienés o tangos argentins. 

Celina Jiménez (veu i percussió), Ana Ferrer (guitarra).

*Concert inclòs en el Cicle Música en construcció de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. Abans del concert (17:00 h.) es realitzarà una visita a l’exposició No és fàcil ser valencià, mostra permanent de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia. 
 

06 mai. 2023 - 18:00 - 20:00
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. Accés gratuït 

Recollida d’entrades a comptar des del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través de la web: www.letno.es.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>