29 abr. 2023 - 11:00 - 13:30
27 mai. 2023 - 11:00 - 13:30
Biblioteques Humanes.

Biblioteques Humanes 2023

Històries de vida a L'ETNO. En col·laboració amb la col·laboració de València Acull.

En una biblioteca humana els llibres són les persones que transmeten històries de vida i relats diversos que mai es repeteixen. A la Biblioteca de L’ETNO canviem els llibres de paper pels llibres humans que parlen en primera persona. En una biblioteca humana vens per a escoltar, per a sentir i per a aprendre en un espai solidari i intercultural perquè els llibres seran persones migrades de diferents països que estan disposades a compartir les seues vivències amb qui vulga escoltar-les. Tots els llibres humans formen part del col·lectiu València Acull. 

Des de la Biblioteca de L’ETNO busquem persones lectores interessades en escoltar i viure aquesta experiència. L’edat recomanada és per a majors de 12 anys perquè els llibres no són de ficció sinó que contenen històries ben reals i com tots i totes sabem la realitat supera sempre la ficció. Ara bé, si teniu a casa joves de més de 12 no dubteu en dur-los perquè és un experiència enriquidora per activar i obrir el cor i la ment. 
 
Els llibres canviaran en cada sessió, per la qual cosa podeu assistir a les dues sense repetir lectures. I una recomanació: planifica’t bé el dissabte i vine sense pressa, sense pensar en anar a comprar abans de dinar, sense pensar més que en gaudir d’una bona lectura. 
 

 

29 abr. 2023 - 11:00 - 13:30
27 mai. 2023 - 11:00 - 13:30
Informació d'interés

Lloc: sales de l’exposició permanent de L’ETNO

Cal inscripció prèvia enviant un correu a: biblioteca.etnologia@dival.es i deixant el nom complet i el dia d’assistència. 

És una activitat recomanada a partir dels 12 anys.