Guia lúdica per a famílies

Etnoviatge

Voleu fer un recorregut al vostre aire per la ciutat? No per qualsevol ciutat, sinó per la que podeu vore si visiteu L'ETNO... Veniu tota la família a descobrir la nova proposta educativa en format de guia per a grans i menuts!!!

L’exposició permanent de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia «No és fàcil ser valencià/na» es compon de tres seccions: la ciutat, l’horta i la marjal, i el secà i la muntanya. Esta guia és una proposta lúdica i educativa sobre la primera: la ciutat. Mitjançant diferents activitats que  fomenten la creativitat i el pensament crític, volem que adults, xiquets i xiquetes conegueu un poc més de les ciutats valencianes i dels nombrosos canvis que s’han produït en elles durant el darrer segle.

La guia està dirigida a famílies amb menors entre 6 i 11 anys. Tots podeu participar de les activitats i acompanyar-vos en la seua realització. Cada proposta consta de tres itineraris amb diferents nivells de dificultat. Amb caràcter orientatiu, cada nivell correspon a un interval d’edat, tot i que els adults podeu triar les activitats que considereu més adients al perfil dels infants.

Per a fer les activitats, podeu consultar els plafons informatius de sala i fer servir el carpesà i la llapissera que vos han facilitat en l’entrada. El recorregut plantejat es pot realitzar en 1 hora. Al final de la sala de la Ciutat disposeu d’un nou espai de descans amb taules on podeu fer o acabar algunes activitats. Després de la visita, podeu continuar aprenent a casa amb altres propostes que vos plantegem al final de la guia.