14 gen. 2022 - 00:00
Nota de premsa

Convocatòria del Premi Bernat Capó 2022

L'ETNO enceta la convocatòria del Premi Bernat Capo d'investigació i difusió de la cultura popular. Les bases seran publicades quan estiga obert el plaç de presentació de treballs.

L’ETNO (Museu Valencià d’Etnologia) i l’àrea de Cultura de la Diputació de València, amb l’ànim de fomentar la investigació i la divulgació de treballs vinculats a l’estudi de la cultura popular, convoquen el Premi Bernat Capó d’Investigació i Difusió de la Cultura Popular Valenciana de la Diputació de València per a l’any 2022. El premi esta dotat amb 6000 euros i comporta la publicació del treball per l'Editorial El Bullent. 

Podran participar-hi totes les persones que hagen complit els 18 anys el dia de finalització del termini de presentació de les obres. No podran participar-hi aquelles persones que hagen guanyat el Premi Bernat Capó d’Investigació i Difusió de la Cultura Popular Valenciana en els últims cinc anys.

Podrà optar a aquest premi qualsevol treball d’investigació inèdit de divulgació de la cultura popular valenciana. Els treballs que es presenten hauran de tindre les característiques següents:

  • Han de fer referència a qualsevol camp de la cultura popular, tant material com immaterial. Es valoraran especialment aquells treballs que facen referència a la cultura material.
  • Poden desenvolupar un tema únic o diversos temes relacionats, però no podran ser simples recopilacions d’articles.
  • Poden estar escrits en valencià o en castellà.
  • Hauran de ser originals, inèdits i no premiats en altres concursos o premis.

Les bases seran publicades en el moment s'obriga el plaç de presentació de treballs

14 gen. 2022 - 00:00