18 mai. 2023 - 10:30 - 19:00
Dia dels Museus

El 18 de maig celebrem el premi EMYA!!!

El 18 de maig celebrem el Dia Internacional dels Museus amb tu però enguany amb la satisfacció d'haver guanyat el premi EMYA.

I és que tenim més motius que mai per a aquesta celebració perquè L'ETNO ha sigut el guanyador del premi EMYA al Museu Europeu de l'Any 2023. Aquest guardó, que atorga el European Museum Forum, és el més prestigiós dins del camp dels museus en l'àmbit europeu. 

I volem celebrar amb tu aquest triomf perquè considerem que no només és nostre, sinò de totes les persones que, com tu, ens heu recolzat al llarg del temps. Així, anem a exposar el premi, una estatueta en bronze de Henry Moore, en el hall del museu per a que et faces una foto i la puges al teu o al nostre Twitter (@letnomuseu). Això sí, etiqueta'ns que si no, no ens enterarem!!! 

A més, hem organitzat visites guiades a l'exposició permanent per a eixe dia i també per als diumenges 14 i 21 de maig. En la columna de la dreta es pot consultar l'horari. En la visita parlarem de sostenibilitat i benestar, que a més de ser el lema del Dia Internacional dels Museus 2023, és una de les raons per les quals ens han concedit el premi EMYA.

T'esperem!!!

18 mai. 2023 - 10:30 - 19:00
Horari de les visites guiades

Diumenges 14 i 21 de maig:

  • 11:30 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent) / De granotes, gats i palmeres. Els orígens del Levante UD (exposició temporal).
  • 12:45 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).
  • 18:00 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).

Dijous 18 de maig (Dia Internacional dels Museus): 

Per a aquest dia, si estàs interessat/da ens has d'enviar un correu a letno@dival.es amb els noms de les persones que aneu a vindre i un número de telèfon.

  • 10:30 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).
  • 12:30 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).
  • 16:00 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).
  • 18:00 h. No és fàcil ser valencià/na (exposició permanent).