23 mar. 2023 - 00:00
Nota de premsa

Lliurament del XII Premi d'Investigació J.F. Mira

L’ETNO. Museu Valencià d'Etnologia i l'Associació Valenciana d'Antropologia (AVA) han lliurat el XIIé Premi d’investigació Joan Francesc Mira. Un guardó que, en la present edició, ha premiat el treball Màquines de fil, cossos de ferro. Les dones treballadores a la indústria tèxtil d’Alcoi d’Edurne Vaello Fernández 

A l'acte de lliurament van assistir el director de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia Joan Seguí, la presidenta d'AVA, Pepa García, Albert Muncusí, degà del a Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i Anna Pons, directora d’Oficina de Caixa Popular.

La presidenta d'AVA, Pepa Garcia, destacà al seu parlament "la consolidació d'un premi d'investigació antropològica únic a l'estat espanyol que arriba a la dotzena edició i que continua tenint interès entre els investigadors i investigadores”. Per la seua banda Joan Segui, Director de L’ETNO emfatitzà "el suport del museu a la tasca investigadora en l'àmbit de l'antropologia manifestat en este prestigiós reconeixement".
 

Mes info en document adjunt a la dreta