09 jul. 2023 - 05 mai. 2024
Didàctica

Visites guiades a «Fosses»

Tots els diumenges dels mesos que dure l'exposició (juliol 2023-abril 2024) els nostres guies faran visites gratuïtes comentades per a tots els públics a l'exposició temporal 2238 Paterna. Lloc de perpetració i memòria, com a part de les activitats que es duran a terme dins del programa Les Fosses del Franquisme. Arqueologia, Antropologia i Memòria.

Este programa, fet conjuntament amb el Museu de Prehistòria de València i la Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València, inclou una altra exposició temporal organitzada pel Museu de Prehistòria i que també es pot visitar en el Centre Museístic La Beneficència. Es diu Arqueologia de la memòria. Les fosses de Paterna. Les dues visites es poden combinar entre sí de manera que els visitants poden veure-les en un total de dues hores, dedicant una hora a cada una. L'horari es pot triar, és a dir, es pot veure primer la de Prehistòria (per exemple a les 11 h.) i després la d'Etnologia (a les 12:30 h.) o al contrari. No tenen un ordre en concret, es poden visitar com es considere oportú. 

Qui vulga visitar l'esmentada exposició ho haurà de comunicar en el punt d'informació del Centre Museístic La Beneficència, on es faran els grups de visitants. 

 

Contingut relacionat
09 jul. 2023 - 05 mai. 2024
Organització

Es faran dos grups de visitants cada diumenge pel matí: a les 11 i a les 12:30 h. 

Cal avisar en el punt d'informació per a apuntar-se en el grup que vulgueu. 

Contingut relacionat