01 mai. - 31 des. 2022
Concurs fotogràfic i reducció consum elèctric

#CapAUnMuseuSostenible

A L’ETNO ens importa el futur del nostre planeta. Per això treballem per reduir l’impacte de les nostres activitats en l’entorn. Les accions que estem desplegant es centren en la reducció del consum elèctric a les instal·lacions del museu i el reciclatge de materials.  

A) Reducció del consum elèctric en l’exposició permanent. No et sorprengues si a l’entrar a la nostra exposició veus poca llum. La sala esta esperant-te… Quan comences la visita, les llums s’encendran perquè la pugues gaudir. 

B) Concurs fotogràfic. 

Què passa amb les lones quan acaba una exposició? L’ETNO utilitza lones de plàstic per informar i comunicar les seues exposicions i activitats en parets, façanes, expositors enrotllables o rollups, etc. Estes lones deixen de ser útils quan l’exposició finalitza. En L’ETNO les hem donat un altre ús: les convertim en borses,

i les nomenem #EtnoToteBag

 


 

Com podeu obtenir una d'estes #EtnoToteBag?

Participant en el concurs #CapAUnmuseuSostenible. Concurs fotogràfic de L’ETNO d’Instagram.

 


 

Contingut del concurs

Us proposem quatre temes vinculats a la CIUTAT, tema tractat en una secció de la nostra exposició permanent No és fàcil ser valencià o valenciana, i us convidem a que participeu amb fotografies i les compartiu amb nosaltres. Cada dos mesos treballarem un tema relacionat amb el fenòmen urbà:

  • Maig – juny: #ETNOCIUTATMURS.
  • Juliol – agost: #ETNOCIUTATGLOCAL
  • Setembre – octubre: #ETNOCIUTATMOBILITAT.
  • Novembre – desembre: #ETNOCIUTATMULTICULTURAL.

 


 

Com participar

1. Publica la fotografia en Instagram. Etiqueta @letno (si el compte es privat, escriure per privat), i posa l’etiqueta o hashtag corresponent al tema de cada període.

2. Envia la teua fotografia a letno@dival.es

3. L’autor o autora de la fotografia premiada rebrà una #EtnoToteBag realitzada amb el material de les lones de les exposicions del museu. Per cada tema se seleccionaran 5 imatges més dels autors o autores els quals rebran un obsequi de L’ETNO.

01 mai. - 31 des. 2022