N. 4 i 5 La matança del porc
EditorialDossier: La matança del porcLa porquejada a la Vall d'Albaida (Maria-Josep Micó i Nati Gramatge).La matança del porc i la porquejada a Muro (el Comtat) (Joan-Josep Pasqual i Gisbert).La tradició de la porquejada a Tàrbena (la Marina) (Joan-Lluís Monjo i Mascaró).La matança a les Valls del Vinalopó i al Carxe (Ester Limorti Payà; Bernabeu Aldeguer Cerdà i Alexandre Amorós Sánchez)La matança a Morella (Domi Pastor).
Manufactures tradicionals
La mort de les artesanies valencianes a la primeria del segle XXI: el vestit i els complements (Ruth de la Puerta Escribano).
Literatura de tradició oral
La pell, expressió vital a la paremiologia popular (Isabel Betcholl i Mas; Regina Ramon i Sapena; Eusebi Chiner i Vives).Una anàlisi de la rondalla d'Enric Valor "Les velletes de la penya Roja" (Jaume Albero i Poveda).Cançons de la Vila: el cançoner de Vila-real (Àlex Torres Tomàs i Joan-V. Sempere Broch)."Sant Pere anava darrere". Una mostra de contalles de la tradició valenciana meridional sobre la figura de sant Pere (Joan-Lluís Monjo i Mascaró i Vicent-Josep Pérez i Navarro).
Música popular
La música religiosa alacantina. Cants i melodies populars (Lluís-Xavier Flores i Abat).José Prieto i Blasco (Pep "l'Obrera") i José Armengol ("Sobiu"). Dolçainer i tabaleter de Busot (Eva Ortiz i Gàlvez i Ferran Navarro i Soriano).
Patrimoni etnològic
"A Bel en lo dit toquen el cel". Memòria i patrimoni d'un poble del Maestrat (Vicent-Josep Pérez i Navarro).
Balls i danses
Les danses processionals de festa de la Vinguda de la Mare de Déu. El ball de "les danses" d'Elx (Lluís-Xavier Flores i Abat).