31 mar. - 08 abr. 2022
Cinema

L'Incontrolat '22

2on Cicle de cinema documental i etnografia

L’Incontrolat és un cicle que explora les relacions entre el cinema documental i l’etnografia. El cicle vol potenciar la capacitat del documental com a eina per reflexionar col·lectivament sobre les societats i cultures contemporànies. Ho fa mitjançant quatre documentals que es troben a cavall entre treballs dirigits per antropòlegs/es i peces audiovisuals que contenen una marcada inspiració etnogràfica. 

El plantejament del cicle parteix d'una mirada etnogràfica contemporània que no està centrada exclusivament en els pobles originaris o en comunitats rurals, sinó que indaga en les pràctiques culturals i els conflictes socials de les nostres societats. Així, en la segona edició de l'Incontrolat s'aborden qüestions com la planificació i segregació urbana, la destrucció del territori o els conflictes polítics a Colòmbia o Síria. 

Els documentals són produccions recents que no han estat estrenades al nostre territori, ni són fàcilment accessibles en plataformes digitals. Tots ells acompanyats de debats i col·loquis per pensar el món des d'una mirada etnogràfica. 

31 mar. - 08 abr. 2022

Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Totes les projeccions es realitzaran en la Sala Alfons el Magnànim excepte la projecció del dia 31 de març que es realitzarà en la Sala de Secà i Muntanya de L’ETNO. 

Hora: 19:30 h