26 jul. 2022 - 29 gen. 2023

Mudances

Una mostra sobre les experiències de les persones migrades

Mudances és un projecte impulsat pel Centre de Formació de Persones Adultes Vicent Ventura en col·laboració amb la fotògrafa Lidia Jaramillo al 2021. El projecte ha utilitzat la tècnica del Photovoice en combinació amb entrevistes de vida i tallers amb l’objectiu de donar veu a l’alumnat immigrant i també al nadiu que estava en el centre en eixe moment. La idea era que contaren la seua història al voltant de tres moments (origen, la travessia i l'arribada) i pogueren reflexionar al seu voltant de manera comuna.
 
Mitjançant este projecte, L’ETNO pretén continuar amb la seua tasca de difusió i reflexió al voltant de la pluralitat de la societat valenciana, i molt en particular de la situació i l’experiència de les persones migrades que viuen amb nosaltres. Alhora, el projecte permet enfortir la línia de treball de col·laboració amb institucions com el centre de formació Vicent Ventura que es dona la circumstància que, fins fa poc, estava localitzat al mateix barri que el museu.

Per saber més sobre el projecte consulteu els enllaços.


 

Al voltant de l'exposició s'han organitzat diferents activitats:

  • Tallers amb visita guiada per a escoles i associacions. Més informació: didactica.etnologia@dival.es
  • Visites guiades per a públic general dutes a terme per la comissària de l'exposició (diumenges pel matí a les 11.30 h.; El 9 d'octubre serà a les 12:45 h.). Des del 18 de setembre fins el 25 de gener de 2023.
  • Biblioteques humanes. Més informació a l'enllaç. 

 

26 jul. 2022 - 29 gen. 2023