13 dec. 2022 - 16 apr. 2023

Llevant UE

An exhibition about the Llevant UD football club.

The exhibition focuses on the origins, history and social relevance of the current Levante UD football club, one of the classic clubs of the city of València. 

The exhibition will deal with some of the following topics:
- The social and political reality of the maritime settlements at that time.
- Catholic trade unionism and the Catholic circles created to counteract the influence of the class unions. In particular, it focuses on the Patronato de la Juventud Obrera.
- The reasons for the forced merger.
- The problems of the two supporters and the players. 
- The "dance" of symbology: colours, shields, kits.

 

*Photo of Levante in a match against Atlético de Madrid at the Vallejo stadium. 1957. L'ETNO Archive. Col. Márquez Lambán.

 

13 dec. 2022 - 16 apr. 2023
25 sep. 2021 - 20:00 - 23:30
Festival d'oralitat

Al caliu de les paraules

Gitanos i paios compartim un gran nombre de contes, romanços, llegendes i cançons. Des de L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia hem volgut, a través del programa Al caliu de les paraules, apostar per una relació més pròxima entre les dues cultures, sent conscients de les bondats que els projectes interculturals propicien en la comunicació entre grups diferents, la convivència i el respecte a la diversitat. 

A continuació podeu consultar el programa d'aquesta edició d'Al caliu de les paraules.

Imatges
25 sep. 2021 - 20:00 - 23:30

Accés i recollida d'entrades

Aforament limitat. Accés gratuït amb entrada. Recollida des del dimarts 21 de setembre de 2021 (màxim 2 entrades per persona) en l'hall de l'ETNO: Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través de la web en el següent enllaç:

Nota important: abans de reservar les entrades a través de la plataforma d’entrades online haurà de realitzar el registre si encara no és usuari/a. Enllaç a registre: http://entradesvalencia.com/registro.php

Imatges