28 mai. 2022 - 22:30 - 23:59
Concert

Maui: Per art de màgia

Etnomusic perifèric: concerts per a un públic jove!

Maui ha sigut capaç de crear un personatge i un univers. Lluny de qualsevol etiqueta coneguda -la Björk d’Utrera, la Lady Gaga del flamenc, la Woody Allen de la cançó, una cantactriz…─. Maui, cantant amadrinada per Maribel Quiñones Martirio, és única en la seua espècie, és una teixidora d'històries que abriguen emocions que ens porten del riure al pesic i que, en directe, desplega un talent desbordant que mostra una rica amalgama d'influències.

Les cançons del seu cinqué treball discogràfic, Per art de màgia (2019), són un ram de temes frescos i un caleidoscopi de màgia sense trucs, que acoloreix realitats sense més vareta màgica que les seues històries contades i cantades. Però molt més que un concert, Maui proposa amb aquest espectacle, un viatge, una experiència en la qual conviuen la poesia, el compàs, el teatre i l'humor… i una emoció invisible que genera la sorpresa quan els personatges de les cançons trenquen la quarta paret i aconsegueixen engalipar al públic en les seues aventures.

Maui (veu i violoncel), Josete Ordoñez (guitarra flamenca), Kiko Martín i Noé Barroso (palmes, cors i coreografia).
 

28 mai. 2022 - 22:30 - 23:59
Organització i forma d'accés

Aforament limitat.

Recollida d'entrades a partir del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en l'hall del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través d'aquesta >>web.
 

Entrada gratuïta.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>