14 mai. 2023 - 11:30 - 13:30
Concert

Kilema

«Kilema, alma de Madagascar». Concert per a públic familiar.

KILEMA és un músic originari de Madagascar amb més de quaranta anys de trajectòria en les músiques del món. Sempre fidel a la tradició cultural del seu país, aquest vocalista, compositor i multiinstrumentista treballa especialment amb els instruments autòctons del sud de Madagascar.

Des de la seua residència a Còrdova ha projectat la seua música en els cinc continents. En més de quaranta països han pogut gaudir d’un ric estil personal que fusiona multitud d’influències, sense enlairar-se de la puresa de les arrels malgaixes. Quatre discos en el mercat resumeixen la seua trajectòria discogràfica, encara que entre els experts sempre es destaca la força dels seus concerts en directe: és un comunicador nat amb una capacitat extraordinària per a connectar amb tota mena de públics i orígens.

En l’actualitat, aquest ambaixador mundial de la cultura malgaix, combina el seu treball com a músic amb una important labor pedagògica en la qual realitza tallers infantils i per a famílies i una gran labor solidària i d’ajuda a comunitats desfavorides. 
Marcat per un caràcter didàctic, el concert ens acostarà als instruments, ritmes, harmonies i paraules del seu país com a excusa per a proposar valors tan universals com el respecte, la solidaritat, la interculturalitat o la sostenibilitat. 

Kilema (marovany, valiha, kabosy, katsá i veu), Nesa Randrianantoandro (veu, melòdica katsà), Manuel Luque (percussió), Carlos Léon (baix i veu)

*Concert realitzat en col·laboració amb el SARC (Àrea de Cultura de la Diputació de València). 
 

14 mai. 2023 - 11:30 - 13:30
Organització i forma d'accés

Aforament limitat. Accés gratuït 

Recollida d’entrades a comptar des del dimarts anterior a cada concert (màxim 2 entrades per persona) en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (10 a 20 hores) o a través de la web: www.letno.es.

Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament:

Registre en plataforma>>